exclamation-circle “De Strandprutsers” organiseren een KiKa kindervisdag

27 apr 2022 08:02 #1 door Frank Pijnacker
Mogen wij ons aan u voorstellen?

Wij zijn “De Strandprutsers” een enthousiaste groep zoutwatervissers, die niets liever doen dan gezellig met elkaar vissen. Geen wedstrijden, maar op een laagdrempelige manier genieten van het buiten zijn en vis vangen. Heel graag nemen we beginnende zoutwatervissers daarin mee.
“De Strandprutsers” organiseren een KiKa kindervisdag
Graag willen we meer jeugd achter ‘hun schermen‘ vandaan trekken door ze kennis te laten maken met onze hobby. We organiseren daarom op zaterdag 18 juni de KiKa kindervisdag en hopen op vijftig deelnemende kinderen. Helaas is het niet voor elk kind mogelijk om hierbij te zijn door onder andere een vreselijke ziekte zoals kanker. Ondanks dat zij niet mee kunnen vissen, zijn wij met onze gedachten bij hen.

Gaan u en uw kind meedoen aan de KiKa kindervisdag op zaterdag 18 juni? We vissen voor het goede doel. Aanmelden om te vissen kan heel eenvoudig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijk om te weten:
Kinderen mogen mee vissen in de leeftijd vier-, tot zestien jaar oud en alleen onder begeleiding van een volwassene. Liefst één van de ouders, maar opa, oma, oom, of tante is ook goed.
U neemt zelf een hengel en molen mee. Mocht dit niet lukken, dan regelen “De Strandprutsers” een hengel en molen. Geef dit dan aan in uw mailbericht.

Zaterdag 18 juni begint de visdag om 12 uur en de dag eindigt om 15 uur. Fijn als je u er een half uurtje eerder bent. De koffie staat klaar.
We gaan vissen in het Noordzeekanaal. Parkeren bij Velserdijk/Meervlietstraat, Oud Velsen. De organisatie bepaalt op welke plaats je mag gaan vissen.

De KiKa kindervisdag is gratis. Er kunnen maximaal vijftig kinderen meedoen. Bij slecht weer gaat het niet door. Wel, of niet doorgaan lees je vanaf 16 juni op de facebookpagina van De Strandprutsers.

Bij deelname krijgt u, aan de waterkant, een goodiebag van De Strandprutsers met eten en drinken voor uw kind en de volwassene die begeleidt. In de goodiebag zit ook aas om de vis mee te vangen, twee onderlijnen met haken, loodvrije werpgewichten en nog veel meer vismaterialen. Aan het eind van de dag krijgt uw kind een mooie medaille.


De Strandprutsers zoeken nog vrijwilligers om de kinderen te begeleiden. (Ervaring met vissen op het Noordzeekanaal is handig) Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wil je Kika rechtstreeks sponseren? Dit kan heel eenvoudig via onderstaande link. Alle opbrengsten gaan, tot de laatste cent naar het goede doel.
Bij voorbaat dank namens Kika en natuurlijk namens De Strandprutsers

www.actievoorkika.nl/zeevisteam-de-stran...1b0uH5d2spzCOeWoeYy8

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena