Snelvaarverbod op het marsdiep ?

13 jan 2013 12:42 - 21 dec 2013 09:17 #1 door Frank Pijnacker
Snelvaarverbod op het marsdiep ? werd gestart door Frank Pijnacker
Beste allemaal,Gisteren werd ik door één van onze leden geattendeerd op het volgende.De Waddenvereniging is aan het lobbyen om het Marsdiep tot een zo genaamd "niet snel vaar gebied" te maken.

Dit naar aanleiding van het feit dat er eens powerboat races zouden worden georganiseerd in het marsdiep.Dat zou betekenen dat je bij vertrek vanaf het Kuitje pas in het Molengat of Schulpengat het gas er op mag zetten.

De eerste 5 zeemijlen vanaf het Kuitje zul je het dan dus rustig aan moeten doen, vraag is dan, kom je nog wel op de wrakken die dag?

Om te trachten dit snelvaarverbod te voorkomen kan er een petitie worden getekend op het internet waarin je aangeeft tegen dit voornemen te zijn.Kijk voor de wens van de Waddenvereniging op onderstaande website.

Onderstaande blauwe tekst is een hyperlink, de website opent vanzelf als je de ctrl toets ingedrukt houdt en dan de tekst aanklikt.www.waddenvereniging.nl/nieuws/item.php?item_id=6723De petitie tegen dit besluit kan getekend worden op de volgende link.

Weer de ctrl toets ingedrukt houden en de link aanklikken.petities.nl/petitie/nee-tegen-het-snel--...rse-en-texelse-reedeGa dus allen naar de website en sta op tegen dit soort besluiten.Frans Dotinga

Secretaris zeevisvereniging 't Kuitje

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena